2016. július 26., kedd

Big Restaurant Chef - Légy étteremvezető!

Ismét egy izgalmas lányos játékkal gazdagodik az oldalunk, ezúttal a Big Restaurant Chef játék kerül bemutatásra, amely egy kicsit hasonlít a Papas játékokhoz, de azért mégsem ugyanaz. A játék főszereplője Emily, aki nem kis feladatot kapott, egy étterem konyhájába kellett beállnia.
A feladatod nem lesz túl nehéz, csak oda kell figyelned. Első lépésként fel kell venned a rendelést, majd ezután irány a konyha! Ha a betérő vendég kért kólát, akkor válaszd ki a számára megfelelőt. Ha kért hamburgert, állítsd össze számára azon összetevőkből, amelyet a jegyzetedben látsz. Ha pizzát kértek, akkor figyelj oda a sorrendre: először a szószt, majd a sajtot kell elhelyezned a pizzán, ezután jöhetnek a feltétek, majd a sütés. Ha esetleg sült krumplit kértek, akkor süsd meg jól a krumplit a forró olajban, majd ezután válaszd ki a megfelelő csomagolást neki, ha ez is megvan sózd meg jól! :)
Minden jól teljesített nap után fejlesztheted a gyorsétterem berendezéseit, melyeknek hála még több vendégre számíthatsz.

A játékot a képre kattintva, vagy a következő linken indíthatod el: Big Restaurant Chef játék

Big Restaurant Chef játék

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése